Archívum

Ezeken az oldalakon korábbi elemzéseink találhatóak.

Noha a Médiajogfigyelő 2011. februárjában kezdte meg internetes tevékenységét, a csapat már 2010. nyara óta kísérte figyelemmel a magyar médiajog és médiarendszer átalakítását. Korábbi üzleti modellünkben egészen rövid Jogfigyelések és jóval részletesebb Elemzések szerepeltek, ez utóbbiak azonban csak előfizetéssel voltak hozzáférhetők.

Idővel – az Open Society Institute (OSI)  támogatásának köszönhetően – lehetővé vált számunkra, hogy egyre több tartalmat adjunk ingyenesen, ezért már 2011-től kezdődően nem készítettünk Elemzéseket, mert maguk a Jogfigyelések tartalmazták mindazt a szellemi hozzáadott értéket, amelyet korábban a fizetős tartalom hordozott.

Új honlapunkon továbbra is megőrizzük azonban a korábbi Elemzéseket, mert az új médiaszabályozás fontos mérföldköveihez kapcsolódnak.

Az Elfogadott jogszabályok alcímre kattintva azoknak a korábban elfogadott új törvényeknek vagy törvénymódosításoknak az elemzése található, amelyek a magyar médiajog alapját képezik.

A Javaslatok, tervezetek alcím alatt az elfogadott jogszabályok előzményét képező törvényjavaslatok, javaslat-tervezetek elemzése található.